Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2021: Behind the scenes και νέο gameplay video για το Overwatch 2

Μπορεί το Overwatch 2 να απουσίαζε από την τελετή έναρξης της BlizzConline, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Blizzard άφησε παραπονεμένους τους fans. Ναι με ο publisher προτίμησε να επικεντρωθεί στο World of Warcraft, το Hearthstone και το Diablo, παρόλα αυτά δημοσίευσε ένα behind the scenes video με μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Overwatch που παρουσίασαν πλάνα από το gameplay και μοιράστηκαν νέες πληροφορίες.

Μέσω του παρακάτω player θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Jeff Kaplan και την ομάδα του να αποκαλύπτουν νέους χάρτες (Ρώμη, Νέα Υόρκη), νέους σχεδιασμούς για τα avatars των χαρακτήρων, νέα όπλα και πολλά άλλα. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2021 και ο Kaplan το χαρακτηρίζει ως ένα πραγματικό sequel, όχι απλά ένα add-on.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*