Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Η EA προσπάθησε να εξαγοράσει την Bethesda

*
Η εξαγορά της Zenimax/ Bethesda από την Microsoft αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας των video games, θέτοντας για το επερχόμενο Xbox Series περισσότερα studios που θα προσφέρουν αρκετούς τίτλους για την νέα κονσόλα της Microsoft. Φυσικά η Zenimax/Bethesda δεν αποτελεί μόνο για την Microsoft την “χήνα με τα χρυσά αυγά”, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές του Bloomberg η EA ήταν μια από τις εταιρείες που ενδιαφερόταν για την εξαγορά της. Όπως αναφέρει στο κείμενο του, το Bloomberg η EA βρισκόταν αρκετά κοντά στην απόκτηση της Zenimax/Bethesda, ωστόσο η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Η EA από την δική της μεριά συνεχώς εξερευνούσε αρκετές εύκαιρες για αγορές νέων studio, καθώς ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την πώληση της Warner Bros. Interactive από την AT&T. Για την EA η απόκτηση της Zenimax/Bethesda θα ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο, καθώς από την φύση της η EA εστιάζει σε multiplayer, πάρα σε singleplayer τίτλους όπως οραματίζεται η Bethesda.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*