Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bobby Kotick: «Δεν αλλάζει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Activision Blizzard λόγω κορονοϊού»

Καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Activision Blizzard ήταν το CEO της εταιρείας, Bobby Kotick. Μιλώντας στο CNBC, ο ισχυρός άνδρας του γνωστού publisher σημείωσε πως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα στο 100% τα πράγματα, ωστόσο η παραγωγή των περισσότερων τίτλων συνεχίζει κανονικά και όλα παραμένουν εντός αρχικού χρονοδιαγράμματος. Επόμενο χρονικό διάστημα επανεξέτασης των πάντων ορίστηκαν οι επόμενοι μήνες, με τον Kotick να αναφέρει πως στις επόμενες 30-90 μέρες θα επανεξεταστούν τα πάντα στα δεδομένα που θα υπάρχουν εκείνη τη χρονική στιγμή. «Αναλαμβάνουμε το κόστος αναβάθμισης των broadband συνδέσεων που έχουν οι υπάλληλοί μας στα σπίτια τους, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουλέψουν όσο πιο άνετα γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Kotick. Δείτε ένα μέρος της συνέντευξής του στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*