Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bugbear Entertainment και Coffee Stain Studios στο δυναμικό της THQ Nordic

*
H THQ Nordic ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο δυναμικό της τις Bugbear Entertainment και Coffee Stain Studios. Η πρώτη είναι ευρύτερα γνωστή από το Wreckfest. Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η THQ Nordic AB απόκτησε το 90% των μετοχών της Bugbear Entertainment Ltd. με την επιλογή απόκτησης του υπόλοιπου 10% στο μέλλον. Η εταιρία έχει έδρα το Ελσίνκι και αποτελείται από 18 άτομα που έχουν ως κύρια ασχολία την ανάπτυξη developing racing games. Η συμφωνία περιλαμβάνει καί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του studio. H Coffee Stain Studios έχει στο "βιογραφικό" της τα Satisfactory, Goat Simulator και Sanctum. Η THQ Nordic AB προχώρησε και στην πλήρη εξαγορά της θυγατρικής Coffee Stain Holding AB, μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα των υπαρχόντων τίτλων αλλά και τα δικαιώματα για την κυκλοφορία του Deep Rock Galactic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*