Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bully 2: Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία του αλλά και το ότι σταμάτησε σχετικά νωρίς η ανάπτυξή του

*
Φαίνεται πως το Bully 2 είχε δημιουργηθεί, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Κάτι τέτοιο μαρτυρά νέο άρθρο του VideoGamesChronicle, όπου και σημειώνεται πως στις αρχές του 10s’ υπήρχε σενάριο και κάτι σε playable μορφή, αλλά το project «πάγωσε» σχεδόν 18 μήνες μετά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η Rockstar New England δούλεψε πάνω στο sequel του γνωστού game για 1-1,5 χρόνο, κατάφερε να έχει ένα μικρό playable κομμάτι έτοιμο, ωστόσο το 2013 πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και η ομάδα παράτησε το project για να δουλέψει πάνω σε άλλα games. Στην ομάδα βρίσκονταν οι Steven Olds και Drew Medina και χρησιμοποιήθηκε η Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), την οποία είδαμε στα GTA IV, GTA V, Max Payne 3 και στα δύο Red Dead Redemption games.

Το σενάριο φέρνει το Bully 2 να έχει τον ίδιο πρωταγωνιστή και να ξεκινά την πορεία του μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, στο σπίτι του πατριού του. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το Bully κυκλοφόρησε στο PS2 και μετά έγινε port σε Wii, Xbox 360, PC και κινητά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*