Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bully: Γενέθλια με κυκλοφορία σε iOS, Android

Μετά από 10 χρόνια στην “πιάτσα” το Bully της Rockstar Games καταφθάνει σε iOS, Android για να γιορτάσει τα γενέθλιά του ως Bully: Anniversary Edition. Ο τίτλος βρίσκεται ήδη στο Google Play Store προς 6,99 ευρώ, ενώ είναι απλά θέμα χρόνου να εμφανιστεί και σε iOS. Σύμφωνα με την περιγραφή το Bully φτάνει στις νέες του πλατφόρμες με όλο του το περιεχόμενο και και νέα turn-based multilayer friend challenges. Εννοείται πως υπάρχει και trailer για την περίσταση που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • thomason993
    • Το τερμάτισα πρόσφατα στο ps4.. απίστευτο παιχνίδι διαμάντι που κακώς δεν είχα ασχοληθεί εδώ και χρόνια..
      Μου θύμισε διασταύρωση από Harry Potter: Chamber of Secrets (Ps1 εποχές) και GTA San Andreas, με old school style γραφικά και gameplay, έξυπνους και καλογραμμένους διαλόγους, πολλά easter eggs και γενικά ότι χρειάζεται ένα παιχνίδι για σε κάνει να νοσταλγήσεις παλιές εποχές gaming..

*