Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bungie και Activision παίρνουν επίσημα διαζύγιο

*
Μετά από χρόνια εντάσεων και κόντρας, παρά την συνεργασία που είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, Bungie και Activision συνεχίζουν χωριστά. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να πάρουν επίσημα διαζύγιο, με το Destiny, το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο αυτής της συνεργασίας, να μένει στα χέρια της ομάδας ανάπτυξης. Η Bungie ενημέρωσε σε εσωτερικά meetings πως η εξέλιξη αυτή είναι για καλό, ιδιαίτερα για μια ομάδα που έχει μάθει να δίνει εδώ και χρόνια μεγάλες μάχες με τους publishers των τίτλων της. «Απολαύσαμε μια 8ετή συνεργασία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Activision για τη συνεργασία που είχαμε στο Destiny», σημείωσε η Bungie σε ένα σχετικό blog post. Η εταιρεία τονίζει πως «από εδώ και στο εξής, το κομμάτι του Destiny περνάει στα χέρια μας, με την Activision να αναλαμβάνει να αναπτύξει περαιτέρω τα δικά της IPs». Το Destiny κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*