Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bungie και Ubisoft μηνύουν website που εμπορεύεται cheats για online games

*
H Bungie και η Ubisoft ενώνουν τις δυνάμεις τους και μηνύουν την Ring-1, που εμπορεύεται cheats για μια σειρά από online games. Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι τα προϊόντα της Ring-1 καταστρέφουν όχι μόνο την εμπειρία των παικτών αλλά και την υπόληψη των δύο εταιρείων στην κοινότητα των παικτών.

Μέσω συνδρομής, η Ring-1 πουλάει cheats για τα Rainbow Six: Siege, Destiny 2 και πολλά άλλα παιχνίδια. Έναντι €25 εβδμαδιαίως για το Siege ή €30 για το Destiny, οι παίκτες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά από hacks που τους δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως aimbots και configurable ESP tools που δείχνουν την κατάσταση των αντιπάλων τους. Επίσης, η αγωγή κατηγορεί τον οργανισμός για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και του νόμου περί εκμετάλλευσης εμπορικών σημάτων, μιας και η σελίδα της Ring-1 περιλαμβάνει key art από τα προαναφερθέντα παιχνίδια.


Τέλος, οι δύο εταιρείες δηλώνουν το δικαίωμά τους να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχουν υποστεί. Το ποσό δεν έχει ακόμα καθοριστεί, όμως εκτιμάται πως θα είναι εκατομμύρια δολλάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*