Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CD Projekt Red: Η Ε3 2019 η πλέον σημαντική Ε3 στην ιστορία της εταιρείας

*
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης επενδυτών, η CD Projekt Red (CDPR)– developers, εκτός των άλλων, του The Witcher 3 και του επερχόμενου Cyberpunk 2077, ανακοίνωσε τα πλάνα της για την E3 2019. Φαίνεται οτι τα πλάνα της είναι μεγάλα. Σύμφωνα με τον CEO Adam Kiciński, η E3 2019 θα είναι η πλέον σημαντική Ε3 στην ιστορία της εταιρείας. Είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077. Επιπλέον, μιας και ο κύκλος της σειράς The Witcher δεν έχει κλείσει, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί νέο entry, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα ανακοίνωσης νέου IP. Λαμβάνοντας ακόμα υπόψη την αγορά επιπλέον χώρου στη Βαρσοβία και την πρόθεση πρόσληψη 250-300 νέων developers, το μέλλον σίγουρα ανήκει στην CD Projekt Red.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*