Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Sony παρουσίασε επίσημα το λογότυπο του PS5 (video)

*
Το PS5 ήταν «παρών» στην CES 2020, αφού η Sony επέλεξε την συνέντευξη Τύπου της στο event για να αποκαλύψει επίσημα το λογότυπο της επερχόμενης κονσόλας. Στη σκηνή ανέβηκε ο Jim Ryan, ο οποίος αφού μίλησε για το νέο σύστημα, υπενθύμισε τους βασικούς πυλώνες του. Αυτοί δεν είναι άλλοι από το 3D audio sound, τα adaptive triggers για το DualShock 5, ο βελτιωμένος SSD για τους μικρότερους χρόνους φορτώματος, η υποστήριξη ray-tracing και το Ultra HD Blu-ray drive. O πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment και CEO της εταιρείας υποσχέσεις για ανακοινώσεις σύντομα και έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά για τις φήμες που μιλούν για ένα event αποκάλυψης της κονσόλας τον Φεβρουάριο (όπως είχε συμβεί και με το PlayStation 4 το 2013, ένα μήνα μετά την CES της τότε χρονιάς).




Κλείνοντας, τόνισε πάντως πως «με περισσότερους παίκτες στον κόσμο να παίζουν videogames σε περισσότερες συσκευές από ποτέ, είναι μια πραγματικά εξαιρετική στιγμή για τη βιομηχανία». Το PS5 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*