Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Sony teaseάρει ανακοινώσεις για το PS5

*
Η CES 2020 είναι το πρώτο σημαντικό event για το 2020 και η Sony απαντά στις φήμες για ανακοινώσεις σχετικά με το Xbox, με teasers για ανακοινώσεις σχετικά με το PS5. Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα μιλήσει αρκετά για το μέλλον και τα όσα έρχονται τους επόμενους μήνες, με αρκετές αποκαλύψεις και εκπλήξεις. Το PS5 είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας για τους επόμενους 12 μήνες και όπως είναι λογικό οι φήμες για κάποιες πρώτες επίσημες ανακοινώσεις δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η συνέντευξη Τύπου της Sony έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου και μένει να δούμε αν όντως θα μάθουμε κάποιες πρώτες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*