Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Calling All Wizards trailer για το Harry Potter: Wizards Unite

*
WB Games και Niantic δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το επερχόμενο Harry Potter: Wizards Unite, με τίτλο "Calling All Wizards".

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για συσκευές iOS και Android. Οι παίκτες θα μάθουν spells, θα εξερυνήσουν γειτονιές και πόλεις του πραγματικού κόσμου, θα ανακαλύψουν και θα πολεμήσουν μυθικά τέρατα και θα δημιουργήσουν ομάδες προκειμένουν να αντιμετωπίσουν πανίχυρους εχθρούς. Με βάση τα όσα αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού στην επίσημη ιστοσελίδα του, το κοινό παρακαλείται να αποφύγει τον πανικό.


Στον κόσμο των Muggle εμφανίζονται σημάδια μαγείας, δίχως προειδοποίηση και με χαοτικό τρόπο. Υπάρχει ανησυχία ότι είναι θέμα χρόνου, πριν το καταλάβουν οι περίεργοι Muggles. Καλούνται όλοι οι μάγοι να να βοηθήσουν για την αντιμετώπιση του κινδύνου, αλλίως υπάρχει ρίσκο επιστροφής στις μέρες αυτού του οποίου δεν λέμε το όνομα.

Ετοιμάστε τα ραβδιά σας και δηλώστε συμμετοχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*