Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Camera hack επιβεβαιώνει πως πρωταγωνιστής του Project P.T. ήταν ο Norman Reedus (video)

*
Φαίνεται πως ο Norman Reedus ήταν ο ηθοποιός που έδινε σάρκα και οστά στον πρωταγωνιστή του Project P.T. και αποδεικνύεται από ένα σχετικό video. To υλικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Soulsborne και P.T. hacker Lance McDonand, ο οποίος δημιούργησε ένα camera hack και όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε με mail του στο IGN, αναγκάστηκε να κατεβάσει την κάμερα λίγο πιο χαμηλά, μιας και συνήθως οι καθρέφτες είναι γεμάτοι βρωμιά και δεν αφήνουν να δεις στο ύψος του προσώπου του χαρακτήρα. Ο McDonald είχε αποκαλύψει και τον Σεπτέμβριο ότι η Lisa σχεδόν κολλάει πίσω από τον πρωταγωνιστή στο παιχνίδι, από το σημείο που παίρνει το φακό και μετά. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*