Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom Pro Tour 2020: Τέσσερα τουρνουά ακυρώθηκαν, δύο άλλαξαν ημερομηνία, λόγω κορονοϊού

*
Με αφορμή την ταχεία εξάπλωση του κορονοϊού, η Capcom αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα στις προσεχείς διοργανώσεις της. Ως εκ τούτου, τέσσερα από τα τουρνουά της στο επερχόμενο Capcom Pro Tour 2020 ακυρώθηκαν ολοκληρωτικά με τα The Brussels Challenge, Norcal Regionals, April Annihilation και Taipei Major να αφαιρούνται από το χρονοδιάγραμμά της. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να υπολογιστούν οι πόντοι κατάταξης που θα μπορούσαν να κερδίσουν οι παίκτες σε αυτά τα events.

Ευτυχώς, τα The Fighter’s Spirit στην Κορέα και MIXUP στην Γαλλία, απλά μεταφέρθηκαν σε άλλες ημερομηνίες, με το πρώτο να πηγαίνει από τις 28-29 Μαρτίου στις 11-12 Ιουλίου και το δεύτερο από τις 18-19 Απριλίου στις 18-19 Ιουλίου.


Ζητώντας συγγνώμη από τους fans της, η Capcom ανακοίνωσε, επίσης, πως θα κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές απαιτηθούν, προκειμένου να προσαρμοστεί στην υπάρχουσα κατάσταση, ενώ εξετάζει και την περίπτωση να αλλάξει τους κανόνες των τουρνουά, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στις κατατάξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*