Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Οικονομικά αποτελέσματα με χαμόγελα

*
Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το για το πιο πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου. Οι συνολικές πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση 7,5% σε σχέση με το περασμένο έτος, με τις πωλήσεις των PS4 αλλά και Nintendo Switch να φαίνεται πως έπαιξαν ρόλο στην όλη άνοδο. Μέσα σε όλα μαθαίνουμε πως το Monster Hunter: World θα κυκλοφορήσει έως τις 31 Μαρτίου 2018, τουλάχιστον για PS4, Xbox One, και πως το Ultra Street Fighter II δεν έχει φτάσει ακόμα το ένα εκατομμύριο τεμάχια στην αγορά, το Resident Evil 7: Biohazard άγγιξε τα 3,7 εκατομμύρια τεμάχια, ενώ το Monster Hunter XX τα 1,7 εκατομμύρια. Όλοι οι παραπάνω αριθμοί αφορούν τεμάχια κάθε τίτλου που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων και όχι πραγματικές πωλήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*