Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Castlevania, Contra και άλλα «διαμάντια» έρχονται ως Konami Anniversary Collections

*
Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας της, η Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Anniversary Collections για γνωστά franchises της όπως τα Castlevania και Contra. Το πρώτο από τα πακέτα που θα κυκλοφορήσουν ονομάζεται Arcade Classics και θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 20 δολαρίων/ευρώ στις 18 Απριλίου. Σε αυτό θα βρίσκονται παιχνίδια όπως τα Haunted Castle, Thunder Cross, Typhoon, Vulcan Venture, Life Force και TwinBee. Στις αρχές του καλοκαιριού θα κυκλοφορήσει το Castlevania Anniversary Collection και θα περιλαμβάνει 8 παιχνίδια της σειράς με μόλις 4 από αυτά να είναι γνωστά αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα τα Castlevania, Castlevania II: Belmont’s Revenge, Castlevania III: Dracula’s Curse και Super Castlevania IV. H Contra Anniversary Collection θα κυκλοφορήσει επίσης στις αρχές του καλοκαιριού, θα περιλαμβάνει 8 games και γνωστά από αυτά έχουν γίνει μόλις τα 4, τα οποία είναι τα Contra, Super Contra, Super C και Contra III: The Alien Wars. Και τα τρία πακέτα θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά για τα Nintendo Switch, PS4, Xbox One και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*