Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Catch The Head: Reality στην κόλαση

Μερικές φορές δεν είναι ώρα για το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όπως την περίοδο αυτήν μάλλον που η ελληνική Horos Interactive στρέφεται προς το crowdfunding για το Cathe The Head. Η καμπάνια στο Indiegogo τρέχει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ενώ υφίσταται, αναμενόμενα, και η απαραίτητη σελίδα στο Steam Greenlight.



Είμαστε στην κόλαση λοιπόν (φυσική κατάληξη των πραγμάτων) και ακόμη και οι καταραμένοι βαριούνται αρκετά ώστε να έχουν ανάγκη reality game shows. Οι αμαρτωλοί οργανώνονται σε ομάδες λοιπόν και πρέπει να συνεργαστούν για να περάσουν αλώβητοι από δοκιμασίες που ορίζουν οι λεγόμενο Architects. Το έπαθλο που εξασφαλίζει η νικήτρια ομάδα είναι το…κεφάλι ενός από 8 τιτάνιους αμαρτωλούς. Ιδού γεύση σε αρκετά εκτενές trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*