Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Caveman Ninja και άλλα στα νέα παιχνίδια NES και SNES του Nintendo Switch Online (video)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια του NES και του SNES που θα προστεθούν στην υπηρεσία Nintendo Switch Online και θα διατεθούν δωρεάν για τους συνδρομητές της. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως από την εποχή του SNES θα υποδεχτούμε τα Caveman Ninja, Magical Drop 2, Super Baseball Simulator 1000 και Spanky’s Quest, ενώ από την εποχή του NES τα Ninja JaJaMaru-Kun. Στην Ιαπωνία, οι επιλογές θα είναι λίγο διαφορετικές για το SNES, αφού εκεί θα προσφέρονται τα Caveman Ninja, Doomsday Warrior, Fire Emblem: Genealogy of the Holy War και Magical Drop 2. Δείτε περισσότερα στο σχετικό trailer, όσο περιμένετε τις προσθήκες που έρχονται στις 26 του τρέχοντος μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Koopa
    • Υπαρχει αραγε μεγαλυτερος 'σκουπιδοτοπος' video games απο το nintendo switch online?Αν εξαιρεσει καποιος τα παιχνιδια την nintendo τα οποια ειναι χιλιοπαιγμενα ολα τα υπολοιπα ειναι για κλαμματα.Να εχεις σαν εταιρια κονσολες στις οποιες εχουν κυκλοφορησει παιχνιδια-μυθοι απο τριτους developers και αντι να προσπαθεις να βαλεις αυτα τα παιχνιδια εσυ να βαζεις οτι σαβουρα εχει κυκλοφορησει πραγματικα θελει πολυ προσπαθεια.Και μαλιστα να προσθετεις αυρα τα σαβουροπαιχνιδα καθε 6 μηνες.

*