Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chad Grenier: Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Respawn αποχωρεί μετά από 11 χρόνια στην εταιρεία

*
Ο Chad Grenier, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Respawn, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα μετά από 11 χρόνια. Ο ίδιος ανέβασε ένα μήνυμα στο επίσημο blog του studio, σημειώνοντας πως «λίγα μπορούν να περιγράψουν αυτά που έχω ζήσει αυτά τα 11 χρόνια στην Respawn. Μετά τη βοήθεια που έδωσα στη δημιουργία του studio και την κυκλοφορία του Titanfall, αλλά και την ανάπτυξη του Apex Legends, ήρθε η ώρα για να μπει ένα τέλος». Τη θέση του θα αναλάβει ο Steven Ferreira, ο άνθρωπος που περιγράφει ως το δεξί το χέρι και σημειώνει πως τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα. «Είναι τιμή μου που εργάστηκα με όλη την ομάδα στη δημιουργία τόσο μοναδικών κόσμων όπως αυτόν του Apex Legends», σημείωσε κλείνοντας το μήνυμά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*