Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Character spotlight trailer για το Trials of Mana

Η Square Enix δημοσίευσε το δεύτερο από τα τρία spotlight trailers με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες του Trials of Mana. Το συγκεκριμένο trailer εστιάζει στον Kevin, διάδοχο του θρόνου του Beast Kingdom της Ferolia, και την Charlotte, εγγονή του Priest of Light της Wendel.

O Kevin είναι ο διάδοχος του θρόνου της Ferolia. Η χώρα του είναι πατρίδα των Beastmen, ανθρωποειδείς πολεμιστές οι οποίοι μεταμορφώνονται σε κτήνη όταν πέσει το βράδυ. Ο Kevin όμως ειναι διαφορετικός σε σύγκριση με τους άλλους καθώς η μητέρα του είναι άνθρωπος. Ο πατέρας του τον μεγάλωσε και τον εκπαίδευσε για μάχη, κανοντάς τον έναν τρανό πολεμιστή. Σπάνια είχε την δυνατότητα να μιλάει με ανθρώπους, κανοντάς τους τριγύρω του να μην τον καταλαβαίνουν λόγω των ελάχιστων κοινωνικών ικανοτήτων του.


Η Charlotte, μπορεί να φαίνεται μικρή και ανώριμη, ωστόσο είναι η εγγονή του Priest of Light της Wendel, και το αίμα των elf που τρέχει στις φλέβες της την κάνει να φαίνεται μικρότερη από όσο είναι. Και αυτός είναι ο λόγος που την φροντίζουν αναλόγως στο ναό, κανοντάς την κακομαθημένη και αθώα. Από την άλλη είναι προλυπτική αλλά ταυτόχρονα περίεργη.

Αν και από διαφορετικούς εντελώς κόσμους, οι δυό τους έχουν έναν κοινό εχθρό, τον Goremand, ο οποίος έχει απαγάγει φίλους τους και εκμεταλλευόμενος τον πατερα τον Kevin, οδηγεί τους Beastmen να επιτεθούν στην Wendel.

Να σημειωθεί πως η ιστορία μπορεί να αλλάξει ανάλογα την επιλογή ηρώων από τον παίχτη. Κάποιος μπορεί να διαλέξει τους Kevin και Charlotte και να έχει εντελώς διαφορετική εξέλιξη στην ιστορία του από καποιόν άλλον που επέλεξε 3 άλλους, διαφορετικούς χαρακτήρες. Το σύνολο των ηρώων είναι 6 και ο παίχτης διαλέγει 3 από αυτούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Xeen

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*