Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chinese Room: Τέλος το game development για την Jessica Curry

*
Η Jessica Curry της Chinese Room ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να ασχολείται με το κομμάτι του game development στην εταιρεία και θα επικεντρωθεί στα δικά της project. Σε ανάρτηση της στο επίσημο blog της εταιρείας ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η Curry αναφέρθηκε στην ασθένεια που αντιμετωπίζει, ενώ σημείωσε ότι οι publishers δεν της πιστώνουν τα κατάλληλα εύσημα για της συμβολή της στην εταιρεία. Χαρακτήρισε τη σχέση της με την Sony Computer Entertainment (publisher του Everybody’s Gone to the Rapture) ως «τοξική» και πως ο τρόπος που την αντιμετώπισε το στούντιο έκανε την ίδια να «κουνά το κεφάλι» της με δυσπιστία. Η Curry σημείωσε επίσης ότι ένιωσε ταπείνωση με τον τρόπο που τις φέρθηκαν τα Μέσα ενημέρωσης, τα οποία την αναφέρουν ως προσωπικό βοηθό του Dan Pinchbeck, σύζυγος της Jessica Curry, και όχι σαν συν-επικεφαλής του στούντιο, έτσι, όλα τα εύσημα πήγαν στον Pinchbeck.



Τέλος, το στέλεχος της Chinese Room δήλωσε ότι θα παραμείνει στην εταιρεία ως επικεφαλής και δεδομένου ότι εξακολουθεί να έχει γραφείο στο στούντιο θα συνεχίσει να αλληλεπιδρά τόσο με τον σύζυγο της όσο και με τα μέλη του προσωπικού της. Θα συνεχίσει επίσης να «γράφει» μουσική για τα παιχνίδια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο επίσημο blog της Chinese Room. Επίσης, περισσότερα για το game θα βρείτε στο Everybody's Gone to the Rapture Review μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    The Chinese Room

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Θα πω την κακία μου αλλά η κυρία δεν είναι το πρώτο άτομο που αδικείται αλλά ούτε και το τελευταίο.
      Φαντάζομαι όποιος αξίζει στο τέλος δικαιώνεται. Μακάρι να έχει επιτυχίες με όποιον τομέα ασχοληθεί. Και από ότι κατάλαβα δεν αφήνει οριστικά τη gaming βιομηχανία.

*