Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cinematic trailer για το GRIME

Η Akupara Games και η Clover Bite δημοσίευσαν ένα cinematic trailer για το GRIME. Πρόκειται για ένα νέο souls-like Metroidvania game, θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2021, για PC (Steam, GOG, Epic Games Store) και Google Stadia.

Ο χαρακτήρας που ελέγχει ο παίκτης δεν έχει κεφάλι, αλλά μια μαύρη τρύπα, με την οποία απορροφά τα υπολείμματα των εχθρών του για να γίνει δυνατότερος καθώς εξερευνά έναν τρομακτικό κόσμο. Στη διάθεσή του θα έχει διάφορα όπλα, τα οποία είναι δημιουργημένα από ζωντανά πλάσματα που αλλάζουν μορφές, ενώ στην πορεία της περιπέτειάς του θα μπορέσει να αναβαθμίσει τα χαρακτηριστικά του για να γίνει μια ασταμάτητη δύναμη. Το παιχνίδι θα έχει και πολλά boss fights.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*