Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cities: Skylines: Έρχονται τα season pass και complete edition για PS4

*
Τον περασμένο Αύγουστο το Cities: Skylines κυκλοφόρησε και για PS4, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να διατεθεί το πρώτο expansion, το season pass και η complete edition του τίτλου. Το Snowfall δεν θα είναι το μοναδικό πακέτο επέκτασης του παιχνιδιού, καθώς το season pass θα περιλαμβάνει 5 επιπλέον πακέτα φτάνοντας έτσι τα έξι στον αριθμό. Πιο συγκεκριμένα, το season pass θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PS4, στην τιμή των 29,99 ευρώ και θα περιλαμβάνει τα Snowfall, Natural Disasters, Mass Transit, High Tech Buildings, Art Deco και το Relaxation Station. H complete edition ή αλλιώς Premium Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το season pass, ενώ θα πωλείται στην τιμή των 59,99 ευρώ. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*