Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Colors SonarPen, έρχεται stylus για το Nintendo Switch (trailer)

*
Το Colors SonarPen είναι ένα νέο project ζωγραφικής για το Nintendo Switch που στηρίχτηκε μέσω του Kickstarter και έρχεται με το δικό του stylus. Το πακέτο θα συνοδεύεται από το Colors Live, ένα ειδικό app που θα είναι και διάδοχος του Colors! 3D που είδαμε στο Nintendo 3DS. Το stylus του πακέτου θα συνδέεται στο 3.5mm audio jack της κονσόλας και θα χρησιμοποιεί την οθόνη αφής για να χρωματίζει ο χρήστης συγκεκριμένα σημεία της οθόνης. Με το ανάλογο πάτημα θα ορίζεται και η ένταση του χρώματος, ενώ ο χρήστης θα έχει και μια σειρά επιλογών. Το Colors Live υποστηρίχτηκε και μάζεψε τα 16.337 δολάρια που ζητούσε μέσω του Kickstarter μέσα σε μια μέρα, ενώ ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 130 χιλιάδες δολάρια. Δείτε περισσότερα στο σχετικό trailer του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*