Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Concept Showcase video για το Conker: Gettin Medieval

Ο Conker the Squirrel, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ήρωες της Rare, ωστόσο κυκλοφόρησαν μόνο τέσσερα games με πρωταγωνιστή τον συμπαθή σκίουρο και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται το Big Reunion Pack για το Project Spark του Xbox One. Ως μέρος του Rare Replay follow-up, το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα ένα Concept Showcase video για το Conker: Gettin Medieval, ένα online multiplayer game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Στο βίντεο που ακολουθεί οι developers μιλάνε για το εν λόγω project, ενώ περιλαμβάνει μπόλικο concept art. Μπορεί λοιπόν το Conker: Gettin Medieval να μην κυκλοφόρησε ποτέ, αλλά το Rare Replay collection είναι πλέον διαθέσιμο για Xbox One και μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό review με ένα “click” εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dawnstar
    • Rare ειναι πολυ μεγαλη ιστορια και αν καταφερει να ξανανιωσει θα ειναι πολυ μεγαλο χαρτι για την ms

*