Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Control και Shadow of the Tomb Raider στον κατάλογο του PlayStation Now

*
Πάει καιρός από τότε που μάθαμε κάτι για προσθήκες στην υπηρεσία PlayStation Now και φαίνεται πως η Sony περίμενε την ευκαιρία για να κάνει το μεγάλο μπάμ. Αν και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς της ιαπωνικής εταιρείας, οι συνδρομητές έχουν ήδη διαπιστώσει ότι στον κατάλογο του PlayStation Now προστέθηκαν τα Control και Shadow of the Tomb Raider. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα για stream και download μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

Όμως οι προσθήκες δεν είναι μόνο αυτές, μιας και υπάρχουν επίσης τα Wolfenstein II: The New Colossus and NASCAR Heat 3, Toukiden: Kiwami, Toukiden 2, Dead or Alive 5: Last Round, Nights of Azure, Nights of Azure 2: Bride of the New Moon και Romance of the Three Kingdoms XIII.


Τη στιγμή που έχει προστεθεί η επιλογή για download, ίσως πλησιάζει η ώρα να ενεργοποιηθεί και στη χώρα μας το PlayStation Now.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*