Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cross-gen θέλει να κάνει το Xbox Play Anywhere η Microsoft

*
Η Microsoft έχει επενδύσει πάρα πολύ στη συμβατότητα μεταξύ των συστημάτων της και φαίνεται πως το χαρακτηριστικό Xbox Play Anywhere θα την ακολουθήσει και στην επόμενη γενιά και στο Project Scarlett. Για όσους δεν γνωρίζουν, με το Xbox Play Anywhere, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι από όλες τις πλατφόρμες της αμερικανικής εταιρείας και να μεταφέρει τα achievements και τα saves του μεταξύ όλων των διαθέσιμων formats. Για παράδειγμα, ένας τίτλος σαν το Halo Infinite που θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Project Scarlett θα είναι από τους πρώτους που θα φέρουν το χαρακτηριστικό στη νέα κονσόλα. Ο Phil Spencer τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης στο X019 πως «στόχος μας είναι σε όλα τα first-party games να υπάρχει αυτή η ευκολία μετάβασης από το ένα σύστημα στο άλλο».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*