Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cross-over μεταξύ Dragon’s Dogma: Dark Arisen και Travis Strikes Again: No More Heroes

*
Το τελευταίο που πιθανό θα περίμενε να διαβάσει κάποιος, μπορεί και να είχε σχέση με ένα cross-over ανάμεσα σε Dragon’s Dogma: Dark Arisen και Travis Strikes Again: No More Heroes. Να όμως που Capcom και Grasshopper Manufacture προέβησαν στη σχετική ανακοίνωση και οι τυχεροί δεν είναι άλλοι από τους κατόχους Nintendo Switch. Με σχετικό update που θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2019, θα προστεθεί στο Travis Strikes Again: No More Heroes ένα t-shirt με το key visual και το λογότυπο του Dragon’s Dogma: Dark Arisen, το οποίο θα μπορούν να φορέσουν οι πρωταγωνιστές Travis και Badman. Επιπλέον, από 25 Απριλίου έως και 8 Ιουλίου 2019, όσοι κατοχοι Switch έχουν αγοράσει το Dragon’s Dogma: Dark Arisen θα μπορέσουν να κατεβάσουν ένα επίσημο pawn με την εικόνα του Travis Touchdown. Τα pawns είναι ακόλουθοι του Arisen.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*