Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cross-play μεταξύ PS4 και Xbox One έφτασε στο Hunt: Showdown (trailer)

Η λειτουργία cross-play ανάμεσα σε εκδόσεις PS4 και Xbox One ενεργοποιήθηκε στο Hunt: Showdown, μαζί με μερικές ακόμη προσθήκες. Η Crytek ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα μπορούν να βρουν online φίλους τους και από τις δύο πλατφόρμες, ενώ στη διαδικασία matchmaking θα υπάρχουν και σχετικά εικονίδια. Αν πχ. έχετε κονσόλα Xbox One και παίζετε με κάποιον που έχει το ίδιο σύστημα, θα το καταλαβαίνετε από το εικονίδιό του. Αν τα συστήματα που παίζετε είναι διαφορετικά, απλά δίπλα στο όνομά του θα υπάρχει ένα εικονίδιο χειριστηρίου. Η ενημέρωση αυτή έρχεται με το update 1.3, το οποίο προσθέτει ακόμη μια νέα χρονική περίοδο της ημέρας και έναν νέο Blood Bonds Legendary Hunter, τον Redneck. Ακόμη, φέρνει στον τίτλο τον Dr. Grunt, δύο νέα legendary όπλα και το weapon rework Avtomat. Δείτε περισσότερα για το update στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*