Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crossover DLC για τα Dying Light και Rocket League

To Dying Light της Techland και το Rocket League της Psyonix ήταν δύο από τις εκπλήξεις της περσινής χρονιάς και παρόλο που κανείς δεν ανέμενε την οποιαδήποτε συνύπαρξη των δύο τίτλων, οι ομάδες ανάπτυξής τους συνεργάζονται πάνω σε ένα DLC crossover. Όπως θα μπορέσετε να δείτε στο παρακάτω trailer, στο The Following expansion του Dying Light υπάρχουν League-themed dune buggy skins και το μόνο που χρειάζεται για να τα ξεκλειδώσετε είναι να κάνετε κλικ εδώ και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “LIGHTMYROCKET”.



Πέρα από αυτό, στο άμεσο μέλλον περιεχόμενο εμπνευσμένο από το Dying Light θα κάνει την αντίθετη διαδρομή, δηλαδή θα προστεθεί στο Rocket League. Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο το Dying Light όσο και το Rocket League είναι διαθέσιμα για PlayStation 4, Xbox One και PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*