Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crowdfunded καμπάνια για το Planet Coaster Tycoon

Έπειτα από το Elite: Dangerous, η Frontier Developments κατέφυγε στη βοήθεια του κοινού για τη χρηματοδότηση του Planet Coaster που πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του Roller Coaster Tycoon. Έτσι, προσφέροντας £19.99 οι παίκτες μπορούν να κάνουν από τώρα κράτηση τον επερχόμενο τίτλο, μέσω του online store της Frontier. Επιπλέον όσοι συνεισφέρουν £49.99 θα μπορέσουν να συμμετέχουν στη beta του παιχνιδιού. Το παράδοξο είναι ότι για άλλες κατηγορίες πληρωμών όπως στην περίπτωση που κάποιος προσφέρει £40, δεν θα λάβει κόπια του παιχνιδιού, αλλά έναν NPC βασισμένο στη φυσιογνωμία του που θα εμφανίζεται ως επισκέπτης στα διάφορα theme parks.



Όσοι τώρα δώσουν £100 ο NPC τους θα είναι μέλος του προσωπικού των theme parks, ενώ οι πρώτοι 100 που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα βγάλουν £500 θα δουν το όνομά τους χαραγμένο σε πέτρες, στην είσοδο κάθε θεματικού πάρκου. Σύμφωνα πάντα με τον έως τώρα προγραμματισμό της Frontier Developments, το Roller Coaster Tycoon θα κυκλοφορήσει εντός του 2016. Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να βρείτε το Ε3 trailer του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*