Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crowdfunding campaign για επιστροφή του ZX Spectrum

Μια νέα crowdfunding καμπάνια ξεκίνησε για να επαναφέρει στην αγορά τον ZX Spectrum σε μια νέα μορφή και με την ονομασία ZX Spectrum Vega. Το νέο μηχάνημα θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από την ιστορική κονσόλα, θα συνδέεται σε σύγχρονες τηλεοράσεις και θα συνοδεύεται και από ένα νέο χειριστήριο με rubber buttons. Η καμπάνια έχει ξεκινήσει στο Indiegogo και ήδη έχουν επενδυθεί από fans πάνω από 16 χιλιάδες λίρες (με τις 100.000 να είναι ο στόχος).

Μία επένδυση 100 λιρών θα προσφέρει στους πελάτες τις πρώτες 1000 συλλεκτικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2015. Σημειώνεται ότι ο αρχικός ZX Spectrum κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου του 1982 και μέχρι το τέλος της πορείας του κυκλοφόρησαν πάνω από 24 χιλιάδες video games. Η νέα έκδοση θα φέρει built-in 1000 από αυτά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*