Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crystal Dynamics: Το επόμενο Tomb Raider θα φέρει κοντά τη νοσταλγία στη σύγχρονη εποχή του franchise (video)

*
Το 2021 θα κλείσει η σειρά Tomb Raider τα 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο των videogames και η Crystal Dynamics έσπευσε να αποκαλύψει πως εργάζεται ήδη στο νέο Tomb Raider, δίνοντας κάποιες ελάχιστες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε πως φέτος θα γιορτάσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτή την επέτειο, με περιεχόμενο που θα προκαλέσει νοσταλγία, ενώ ο game director του franchise, Will Kerslake, σημείωσε πως στόχος είναι να ενοποιηθούν τα στοιχεία που έκαναν το πρώτο game να ξεχωρίζει με την τεχνολογία που είδαμε στην πρόσφατη τριλογία. Συγκεκριμένα σημείωσε πως «Βλέπουμε το μέλλον του Tomb Raider να αποκαλύπτεται μετά το τέλος της τριλογίας και να εξιστορεί πράγματα που θα δημιουργηθούν με την δύναμη του studio και θα ενώνει όλα τα ξεχωριστά timelines. Επειδή η διαδικασία αυτή δεν είναι απλή, απλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία». Ταυτόχρονα, από τον επίσημο λογαριασμό του franchise δημοσιεύτηκε και ένα σχετικό video με το τι μας περιμένει για το Tomb Raider το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*