Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Curve Games θα ονομάζεται στο εξής η Curve Digital (video)

H Curve Digital, εκδότης των The Ascent, Human: Fall Flat και πολλων άλλων, μετονομάστηκε σε Curve Games. Η αλλαγή αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Curve Games, πλέον, να υποστηρίξει καλύτερα τους developers και να συνδέσει το δημιουργικό τους όραμα με τις εμπειρίες των παικτων.

"Αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε και να κυκλοφορήσουμε τους πιο διασκεδαστικούς τίτλους για τις κοινότητες των παικτών ανά τον κόσμο. Αυτό προϋποθέτει ότι θα βρούμε παιχνίδια τα οποία μας εμπνέουν και να συνεργαστούμε με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και σεβόμαστε. Η νέα μας φίρμα χαρακτηρίζεται από αυτές τις αξίες και αντανακλά την ταχεία μεταμορφωση και ανάπτυξή μας τα τελευταία χρόνια", δηλωσε ο CEO της Curve Games, John Clark.


Ακολουθεί το video που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*