Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DOTA 2 Reborn: Λεπτομέρειες για τα Custom Games

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, το DOTA 2 αναβαθμίζεται με νέο client και χαρακτηριστικά. Στο δεύτερο update του DOTA 2 reborn μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με τα Custom Games, τα οποία περιγράφονται ως νέες εμπειρίες δημιουργημένες από τη κοινότητα του game. Στο Custom Games hub οι κάτοχοι του τίτλου μπορούν να βρουν και να παίξουν Custom Games, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται νέες και untested εκδόσεις. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα στα games, να δημιουργήσουν favourites list, να προτείνουν ή/και να ψηφίσουν κάποιο game, αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους lobby αν θέλουν απλά να παίξουν με κάποιον φίλο τους. Ακόμα, το κάθε προσαρμοσμένο περιεχόμενο διαθέτει τη δική του launch page.



Στα developer tools για τη δημιουργία Custom Games περιλαμβάνονται μια σεριά από editors, όπως είναι τα Hammer level editor, material editor, model editor, particle editor, και developer console. Δείτε πως λειτουργεί ο Hammer level editor στο βίντεο που ακολουθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*