Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Day One Season Pass για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

*
Στις 3 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει -ταυτόχρονα με τo Nintendo Switch- το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και η Nintendo ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και το σχετικό season pass. Η τιμή του έχει οριστεί για τα 20 ευρώ και ο παραγωγός του τίτλου, Eiji Aonuma, εξηγεί μέσω του παρακάτω video τα πλεονεκτήματά του. Το πρώτο πακέτο έξτρα περιεχομένου αναμένεται να διατεθεί το καλοκαίρι και θα προσθέτει στον τίτλο το Cave of Trials και το hard επίπεδο δυσκολίας, ενώ το δεύτερο αναμένεται να διατεθεί το χειμώνα και θα προσθέτει ένα νέο κομμάτι στην κεντρική ιστορία, ένα νέο dungeon και επιπλέον προκλήσεις για τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
15 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bahamut zero
    • είναι κακό να πάρουμε κι άλλο zelda δηλαδή; τα dlc του witcher 3 ή του gta δεν ήταν καλα; τα dlc του mario kart 8 δεν αξιζαν; Το dlc όταν γίνεται καλά είναι μια χαρά. Άλλο που οι περισσότερες εταιρίες μας γδέρνουν

    • Dural
    • @blackmore: Δεν είναι πρώτη φορά που εισάγει DLCs σε τίτλο πρώτης γραμμής η Nintendo. Mario Kart 8, Smash Bros και Hyrule Warrios ειχαν DLCs (και ειδικά στην περίπτωση του ΜΚ8 ήταν και εξαιρετικά σαν value for money). Το θέμα είναι τι θα προσφέρει και αν θα αξίζει τα λεφτά του. Κρίνοντας από τα προηγούμενα DLCs, ενδεχομένως να γίνει σωστή δουλίτσα.

      Το θέμα είναι πάντα τι προσφέρεις όταν ζητάς έξτρα χρήματα. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα DLCs και τα payed online services, αλλά π.χ. όποιος έχει Xbox One και δεν πληρώνει Xbox Gold, πρέπει να'ναι τρελός (χάνει άπειρο περιεχόμενο).

    • evergrey
    • DLC και η κουτση Μαρια εχει τωρα ποια.Εδω @blackmore θα υπαρχει χρεωση στις Online υπηρεσιες της Nintendo(εστω και αν ειναι χαμηλη.Θα δειξει ποσο)Στα DLC θα κολλαγε;

    • joehok
    • ΤΡΑΓΙΚΟ νεο. εγω χαιρομουν που θα εχει κασετες και παμε τωρα σε online pass installations με λιγα λογια ολη η χαρα μου για μια γρηγορη προσβαση παει περιπατο. dlc για cd ακομα προσπαθουμε να το χωνεψουμε και ερχονται να μας πουν οτι θελουν dlc σε κασετα?????????????????????? η δια η νιντεντο το παιζει εναλλακτικη και η δια παει και βγαζει τα ματια της......εδω το smash το εχω εδω και 2 χρονια και δεν το παιζω γιατι περιμενω ακομα την goty με ολους τους χαρακτηρες!!!!

    • billbig
    • Το ζήτημα παιδιά δεν είναι η ύπαρξη του DLC αλλά το τι θα προσφέρει επί της ουσίας. Όπως είπε παραπάνω και ο Έκτορας τα DLC του Mario Kart 8 ήταν εξαιρετικά και σαν περιεχόμενο και από θέμα τιμής και περιεχομένου (με 12 ευρώ έπαιρνες άλλο μισό παιχνίδι). Μέχρι τώρα η Nintendo έχει ασχοληθεί λίγες φορές με DLC και δεν έχει κάνει εγκλήματα όπως κάνουν άλλοι.

      @blackmore

      Σε αυτό που λες για το Zelda, επί της ουσίας ο τίτλος δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα The Witcher. Εννοώντας πως ναι μεν δεν προσφέρεται απαραίτητα για πολλά μικρά sessions για πολύ καιρό όπως ένα racing, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χωρούν DLC με καλό περιεχόμενο. Κλασικό παράδειγμα το Blood and Wine του The Witcher 3. Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν DLC. Είναι το πως θα τα χειριστούν. Και μέχρι στιγμής τα έχουν χειριστεί καλά στη Nintendo.

    • iankysyrath
    • σε δουλειά να βρίσκεστε για να σχολιάζετε αρνητικά..καταστροφή ..ήρθε το τελος της Hyrule!! Μη το παιρνετε το dlc στο κατω κατω..παραπονεθείτε αμα το παιχνίδι εχει υλικο για λιγότερο από 45 ώρες παιχνιδιού!

    • darksouls
    • Το θεμα ειναι η εκαστοτε εταιρεια να προσφερει στους καταναλωτες της ενα ολοκληρωμενο παιχνιδι απο την αρχη!
      κ το zelda οπως κ καθε παιχνιδι της nintendo δειχνει να χει κ να ειναι οτι ακριβως περιμενει καθε φιλος της σειρας απο τις 03/03!!απο κει κ περα οτι εξτρα περιεχομενο,για καποιους καλοδεχουμενο κ γι αλλους περιττο.το θεμα ειναι να αποτελει κατι επιπροσθετο κ οχι κατι αναγκαιο...

    • joehok
    • εγω πιστευα οτι αγοραζω κατ διαφορετικο απο χβοχ εχω σιχαθει να ξεκιναω παιχνιδι και να περιμενω ενα σωρο διαδικασιες για να ξεκινησω. destiny etc......εχω αγορασει και dlc για το wiiu και μαντεψτε το fast racing neo bugarei με το dlc και παιρναει απο ενα σωρο πιστοποιησεισ για να ξεκινησω. δεν θελω να συναντησω αυτα τα προβληματα σε μια φορητη κονσολα. νομιζα θα ειμασταν plu n play στο switch αλλα θα δειξει το μελλον.....

    • Dural
    • Πάμε να το πάρουμε ένα ένα με τη σειρά

      @joehok: ισχύει αυτό που λες, αλλά άλλο το αρχικό installation των CDs στο Xbox One, άλλο οι κασέτες, άλλο τα dlcs, άλλο τα DLCs της Shin'en Multimedia στο Fast Racing Neo. Τέτοια θέματα δεν έχουμε συναντήσει στα αντίστοιχα DLCs της Nintendo, γι'αυτό ήμαστε λίγο αισιόδοξοι. Κατά τα άλλα, σε νιώθω απόλυτα με την προσμονή για απλό, ωραίο plug n play.

      @blackmore: Δεν καταλαβαίνω γιατί το Zelda (η αγαπημένη μου σειρά όλων των εποχών, ένας βασικός λόγος για τον οποία επέστρεψα στις κονσόλες) πρέπει να χρίζει διαφορετική αντιμετώπιση απ' ότι παιχνίδια όπως το Witcher 3. Αν μπορέσει η Nintendo να μου προσφέρει έξτρα υλικό επιπέδου Blood And Wine όχι απλά θα το πληρώσω, θα παρακαλάω να το ξανακάνει και στα επόμενα. Δηλαδή αν υπήρχαν DLCs την εποχή του Ν64 και παίζαμε το Ocarina of Time και μου έβγαζε ένα τρομερό ΕΞΤΡΑ περιεχόμενο 6 μήνες μετά, θα ήταν λιγότερο καλό το Ocarina of time σαν τίτλος? Δεν θα πλήρωνα να δω την νέα περιπέτεια από άποψη; Ας δούμε το Breath of the Wild με το καλό όταν βγει, τι θα είναι το DLC και το κρίνουμε όταν με το καλό το έχουμε στα χέρια μας.

      Τέλος, αυτό που λες για το Battlefront είναι πάρα πολύ σχετικό. Αυτός που δίνει τα 100-120-150 ευρώ day one τα δίνει γιατί μέχρι να το πάρω εγώ και εσύ που δεν καιγόμαστε για το παιχνίδι 6-9-12-24 μήνες μετά σε εκπτώσεις, αυτός θα μετράει ήδη 1000 ώρες στην κονσόλα του. Τα λεφτά του θα τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Ο καθένας έχει τους λόγους του για τον οποίο δίνει τα λεφτά του, δεν ήμαστε εμείς πιο έξυπνοι από τους άλλους. Έχουμε απλώς διαφορετικές προτεραιότητες.

    • winters
    • @blackmore "άλλα το θέμα είναι πως, δεν γίνεται ρε φίλε, να κράζουμε της άλλες εταιρίες, και όταν το κάνει η NIntendo να το βρίσκουμε λογικό"

      Και θεωρείς λογικό να κράζεις την Nintendo επειδή κράζουμε τις άλλες εταιρίες για τα λάθη που κάνουν; Δεν μπορώ να σε καταλάβω φίλε μου.

      Κάτσε να βγεί μάπα το DLC και κράζουμε μετά όλοι μαζί.

    • Dural
    • Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, ούτε ξέρω τι έλεγαν οι fans και οι antifans. Εγώ λέω, απλώς, ότι καλό είναι να μην εξισώνουμε την εταιρεία και το προϊόν τους με τα κακώς κείμενα της αγοράς ή με τις πολύ καλές περιπτώσεις (τύπου Witcher), πριν το δούμε καν. Και μέχρι στιγμής, η Nintendo στον τομέα των DLCs τα έχει πάει ΠΟΛΎ καλά και με δίκαιη τιμολόγηση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

      Αυτά με την τιμολόγηση είναι πάντα σχετικά. Αυτοί που αγόρασαν collector's Assassin's Creed ή Batman Origins day one πρέπει σύμφωνα με την δική σου λογική να νιώθουν ότι τους τιμωρεί η Ubisoft ή η Warner, γιατί 2 μήνες μετά από 120 την έβρισκαν 80 την ίδια συλλεκτική, και 6 μήνες μετά με 29,90 σε ξεστοκάρισμα του Amazon. Κάποιος άλλος θα σου πει, τουλάχιστον όταν θα πάρω το Zelda 60 ευρώ και ενδεχομένως αργότερα να θέλω να το πουλήσω ή να κάνω trade-in στο gamestop, θα το πουλήσω 45 και όχι 15 ευρώ. Τα πάντα είναι σχετικά σε αυτόν τον τομέα. Γι αυτό κρίνουμε το κάθε παιχνίδι ΟΤΑΝ βγαίνει και το κατά πόσο προσφέρει αυτά που πρέπει στην launch day τιμή του.

      Τέλος, για το Battlefront και το κάθε multiplayer game που ξεκινάει με τιμή στον θεό με διάφορα DLCs, είναι γι' αυτούς που επενδύουν συνειδητά και θα παίξουν αμέτρητες ώρες με φίλους ως ομάδες, clans κτλ. Δεν συγκρίνονται με εσένα και εμένα. Οπότε ναι, οι ώρες που θα επενδύσουν σε αυτού του τύπου παιχνιδιών είναι fixed και διαφέρουν από τις δικές μας. Γι αυτό και οι εταιρείες όπως ΕΑ κτλ χτυπάνε τις τιμές. Μιλάμε για εντελώς άλλα target groups καταναλωτών, δεν μπορεί καν να συγκριθεί αυτός που θα το αγοράσει day one με εκείνον που θα το αγοράσει όποτε και αν πέσει η τιμή του. Όταν θα παίζουμε "εμείς" Battlefront, οι συγκεκριμένοι gamers θα έχουν προχωρήσει ήδη στο επόμενο multi competitive game (Battlefield, Titanfall κτλ).

    • Dural
    • @Dural εγώ ανέφερα το εξής παράδειγμα για να σου δείξω ότι τα πάντα έχουν δύο όψεις. Γιατί δεν μπορεί να μην συζητάμε για την μεταπολιτική αξία των προϊόντων που αγοράζουμε, σε μία βιομηχανία που ζει και αναπνέει με τα trade-ins και την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων.

    • diver_gr
    • Προσωπικά δεν έχω θέμα με τα season pass από τη στιγμή που το περιεχόμενο τους αξίζει τα λεφτά τους. Το θέμα είναι όμως ότι εδώ βάζουν το Hard mode πίσω από Paywall το οποίο είναι τραγικό.

*