Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

De-formers: Το νέο παιχνίδι της Ready at Dawn

Μετά από το The Order: 1886 το νέο παιχνίδι της Ready at Dawn πρόκειται να ονομάζεται De-formers, θα κυκλοφορήσει από τη GameTrust που ανήκει στην αλυσίδα καταστημάτων GameStop και θα διατεθεί για PlayStation 4, Xbox One και PC. Πρόκειται για ένα multiplayer-only arena combat game όπου ομάδες από φούσκες μάχονται η μία την άλλη. Οι χαρακτήρες αλλάζουν μορφή και έτσι αποκτούν νέες ικανότητες, όπως rolling, dashing και jumping. Οι φούσκες έχουν επίσης τη δυνατότητα να απορροφούν εχθρούς που έχουν πέσει στο πεδίο της μάχης και έτσι γίνονται μεγαλύτερες και πιο δυνατές.



Το multiplayer θα είναι διαθέσιμο τόσο σε τοπικό όσο και σε διαδικυακό επίπεδο και κάθε φορά θα μπορούν να μετέχουν έως 8 παίκτες και οι ομάδες δεν είναι απαραίτητο να έχουν τον ίδιο αριθμό ατόμων. Μπορεί γιατί όχι να παίξετε και ένας εναντίον επτά. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο video από το De-formers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*