Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Death Stranding: O Hideo Kojima εξηγεί γιατί προτίμησε να το κάνει open world

*
Το Death Stranding είναι το hot topic και της Gamescom 2019 μετά το trailer που παρουσιάστηκε και ο Hideo Kojima μίλησε παραπάνω για το game, τονίζοντας γιατί επέλεξε να το κάνει open world. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική ιστοσελίδα, ο Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε πως «όταν ζεις ένα action game σε έναν ανοιχτό κόσμο, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Αυτό σκέφτηκα. Λόγω του interactivity. Μπορείς να κάνεις ωστόσο ένα γραμμικό game για παράδειγμα. Ωστόσο, δεν ήθελα να κάνω βήμα προς τα πίσω έχοντας ζήσει την εμπειρία ενός μεγάλου κόσμου. Το πρόβλημα ωστόσο είναι η τεχνολογία και το πως θα δημιουργήσεις έναν ανοιχτό κόσμο, με την ελευθερία που πρέπει να έχει ο παίκτης. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει. Το storytelling σε ένα open world game είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και λόγω της ελευθερίας του παίκτη, η ιστορία μπαίνει σε ένα δρόμο που μπορεί να μην είναι σταθερός».



Στη συνέχεια, ο Kojima σημείωσε πως θέλει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία videogames από το να φτιάξει ένα game για μια που υπάρχει ήδη. «Στο Phantom Pain ξεκίνησα να πειραματίζομαι από μια γραμμική βάση. Μόλις ανοίγει ο κόσμος, η ιστορία ξεφεύγει και κάποιοι fans δυσαρεστήθηκαν. Αυτή τη φορά, η μεγαλύτερη πρόκληση και το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν ο ανοιχτός κόσμος, καθώς δεν θέλαμε να αποσπάσει τον παίκτη από την ιστορία», συμπλήρωσε.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για το PS4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*