Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Debut trailer για το Saints Row: The Third – The Full Package

*
Deep Silver και Volition δημοσίευσαν το debut trailer του Saints Row: The Third – The Full Package για το Nintendo Switch. Ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2011 για PlayStation 3, Xbox 360 και PC. Ο publisher δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως αν κρίνουμε από το The Full Package στον τίτλο, όπως συνέβη και στο παρελθόν, θα περιλαμβάνονται όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής (Genkibowl VII, Gangstas In Space και The Trouble With Clones), όπως και όλα τα υπόλοιπα 30 πακέτα επέκτασης του παιχνιδιού. Το port του τίτλου έχει αναλάβει να ολοκληρώσει η FISHLABS, θυγατρικό studio της Deep Silver. Οι κάτοχοι Nintendo Switch θα έχουν μπορέσουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι από τις 10 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*