Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Debut trailer για το Raiden V: Director’s Cut στο Switch

*
Το shoot 'em up Raiden V: Director’s Cut της Moss, πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 25 Ιουλίου 2019. Όποιος προτιμήσει τη φυσική έκδοση, θα λάβει ως δώρο το CD με το original soundtrack.

Το Raiden V: Director’s Cut είναι ουσιαστικά μια βελτιωμένη έκδοση του Raiden V, που κυκλοφόρησε για Xbox One το Μάιο του 2016, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC από το Σεπτέμβριο του 2017. Η σειρά βρίσκεται στο προσκήνιο για περίπου ένα τέταρτο του αιώνα και για μια ακόμα φορά, οι παίκτες καλούνται να λάβουν μέρος στη μάχη για τη σωτηρία της Γης.


Υπάρχει υποστήριξη για local co-op με τη συμμετοχή δύο παικτών και στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*