Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Debut trailer για το Samurai Warriors Chronicles 3

Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο αγγλικό trailer για το Samurai Warriors Chronicles 3, το οποίο έρχεται -μέσω digital download- και στην Ευρώπη σε εκδόσεις για PS Vita και 3DS στις 26 Ιουνίου. Το στούντιο στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο τίτλος αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης επετείου του franchise και έχει ως στόχο να προσφέρει στους παίκτες μια εντελώς νέα εμπειρία Samurai Warriors, ενώ για πρώτη φορά (μετά το 2011 που κυκλοφόρησε το IP) η ομάδα ανάπτυξης δίνει την ευκαιρία στους κατόχους του PS Vita να περιηγηθούν στις πλούσιες και περίπλοκες ιστορίες της εποχής Sengoku στην Ιαπωνία.



Το Samurai Warriors Chronicles 3 ενσωματώνει τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν ποτέ για τη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των customization mode και battle system από το Samurai Warriors 4, αλλά και το Challenge Mode.



Το story mode, στο οποίο -πέρα από τους προεπιλεγμένους χαρακτήρες- οι παίκτες είναι σε θέση να επιλέξουν τον δικό τους προσαρμοσμένο ήρωα, προσφέρει πολυάριθμες επιλογές για τις μάχες μεγάλης κλίμακας, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στο πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Τέλος, το game θα αξιοποιεί πλήρως τα Nintendo 3DS StreetPass και SpotPass, καθώς και την οθόνη αφής του PlayStation Vita. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το εν λόγω trailer.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*