Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Destiny 2: Beyond Light: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του επερχόμενου raid

*
Το νέο expansion του Destiny 2, Beyond Light βρίσκεται ένα περίπου μήνα πριν την κυκλοφορία του και όπως είναι φυσικό, η Bungie προετοιμάζει τους επίδοξους guardians για το World First του επερχόμενου Deep Stone Crypt raid που θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η Bungie στο πρόσφατο της “This week at Bungie” με την διαθεσιμότητα του raid στις πρώτες 24 ώρες θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του World First με τους παίκτες να προσπαθούν να κατακτήσουν το Deep Stone Crypt πρώτοι στον κόσμο, οι έξη παίκτες που θα καταφέρουν θα βραβευτούν από την Bungie με τις World First title belts του raid. Παράλληλα, η πρώτη ομάδα αλλά και όσες καταφέρουν να ολοκληρώσουν το raid σε αυτό το χρονικό διάστημα θα λάβουν ένα αποκλειστικό emblem για την συλλογή τους.

Σχετικά με το World First challenge, η Bungie εξήγησε πως οι παίκτες που θα επιχειρήσουν να δοκιμάσουν το raid θα πρέπει να βρίσκονται στο 1230 power, με το challenge να προσθέτει 20 power παραπάνω ως δυσκολία. Αυτό σημαίνει πως κατά την διάρκεια του contest mode το επιπλέον power του artifact θα είναι απενεργοποιημένο και όσοι έχουν ξεπεράσει το 1230 power δεν θα έχουν κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα στην τελική μάχη.


Για όσους από την άλλη δεν θέλουν να βιαστούν και να απολαύσουν το νέο raid με την ησυχία τους, το νέο raid θα τους προσφέρει ένα ωραίο emblem για την συλλογή τους, όπως αντίστοιχα και gear για να εξοπλίσουν τους guardians τους.

Το Destiny 2: Beyond Light θα γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia στις 10 Νοεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5 και Xbox Series.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*