Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer του Terraria χάνει το λογαριασμό του στη Google, ακυρώνει την ανάπτυξη του στο Google Stadia

*
Ένα όχι και τόσο χαρούμενο γεγονός συνέβη σε έναν από τους δημιουργούς του Terraria, τον Andrew Spinks, καθώς μετά την απώλεια του προσωπικού του λογαριασμού στην Google, ανακοίνωσε πως ακυρώνεται και επίσημα η ανάπτυξη του Terraria στο Google Stadia.

Ο συν-δημιουργός του Terraria έχασε την πρόσβαση στον λογαριασμό του και συγκεκριμένα "κλειδώθηκε" εκτός YouTube στα μέσα του Ιανουαρίου, καθώς σύμφωνα με την Google παραβίασε το terms of service της εφαρμογής. Δυστυχώς για τον ίδιο, το κλείδωμα στον λογαριασμό του, του στοίχησε τις αγορές του μέσω του Google Play, όλα τα δεδομένα που είχε εντός στο Google Drive και τον τερματισμό του Gmail του που διατηρούσε για πάνω από 15 χρόνια.

Ο Spinks όπως δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι προσπάθησε από την μεριά του να αποδείξει πως δεν έχει παραβιάσει το terms of service και παράλληλα να ανακτήσει το λογαριασμό του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η επιθυμητή ανταπόκριση από την Google. Το Terraria είναι για την ώρα διαθέσιμο μέσω του Google Play store και του Google Play Pass από την 505 Games, χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν ο Andrew Spinks πάρει την απόφαση να το αφαιρέσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*