Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer's diary για το Shadow of The Colossus remaster

Η Sony Interactive Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video για το πολυαναμενόμενο remaster του Shadow of The Colossus για το PlayStation 4. Σε αυτό θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στοιχεία από το gameplay, με παράλληλο σχολιασμό από τον Mark Skelton Art Director της Bluepoint Games, τον συνιδρυτή του studio Marco Thrush και τον Technical Director Peter Dalton, οι οποίοι εξηγούν το πως κατάφεραν να βελτιώσουν τα γραφικά του original τίτλου. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι το περιβάλλον του παιχνιδιού δημιουργήθηκε από την αρχή έχοντας απλά ως οδηγό το πρώτο παιχνίδι, ενώ εντελώς νέο είναι και το σύστημα physics. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Shadow of the Colossus θα κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*