Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developers των Journey, Skyrim και Spider-Man ανακοινώνουν νέο στούντιο με το όνομα Gardens

*
Ένα νέο στούντιο με την επωνυμία Gardens ανακοινώθηκε από developers των Journey, Skyrim και Spider-Man.

Η Gardens ιδρύθηκε από τους Chris Bell, Lexie Dostal και Stephen Bell. Καθένας από αυτούς έχει τρομερή εμπειρία στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, με δουλειές όπως το Journey, το What Remains of Edith Finch, το Sky: Children of the Light και το Dustforce.


Στο νέο στούντιο θα συμμετέχουν και άλλοι ταλαντούχοι άνθρωποι όπως η παραγωγός Sarah Sands (Fullbright, Nike, DirectTV), η gameplay engineer Tonia Beglari (Monster Hunter World: Iceborne XR Walk, The Under Presents) και ο senior engineer Roldán Melcon (Blaseball, Where Cards Fall).

O συνιδρυτής Chris Bell ανέφερε πως με το Gardens σκοπός είναι να δημιουργήσουν ένα στούντιο το οποίο ενδιαφέρεται για την υγεία και την ευτυχία όλων των μελών της ομάδας όσο και για τα παιχνίδια που δημιουργούν σε συνεργασία.

Η έδρα βρίσκεται στο Portland και στο Los Angeles, αλλά το Gardens θα λειτουργεί ως ένα πλήρως ανεξάρτητο στούντιο. Ακόμα δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας, το όνομα του οποίου προς το παρόν είναι άγνωστο και υπάρχει η υπόσχεση για μαγευτικό κόσμο στον οποίο οι παίκτες πρόκειται να διασταυρώσουν τη μοίρα τους. Ο κόσμος αυτός θα δημιουργηθεί από τον art director της Gardens, Leighton Milne. Μέσα στις προηγούμενες δουλειές του περιλαμβάνονται το Ashen και το Hobbit. Μαζί του θα εργαστεί και μία art team η οποία ως επικεφαλή θα έχει τον Ryan Benno του Spider-Man και του Ratchet & Clank.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*