Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deviation Games: Σε world-class FPS για το PlayStation εργάζεται η εταιρεία

*
Η πληροφορία πως η Deviation Games ετοιμάζει νέο παιχνίδι για το PlayStation επιβεβαιώθηκε εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον έρχονται περισσότερες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται, ο τίτλος θα ανήκει στην κατηγορία των “world-class FPS”, θα έχει ένα story-driven single player campaign και ένα multiplayer mode με arcade και competitive modes. Το setting του δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά φαίνεται πως θα υποστηριχθεί για αρκετά χρόνια με περιεχόμενο και έξτρα modes. Η πρώτη επίσημη αποκάλυψή του αναμένεται μέσα στο 2022 από την Sony (πιθανότατα σε ένα νέο State of Play) και εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει το 2024. Αναμένουμε βέβαια και τις επίσημες επιβεβαιώσεις για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*