Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Diablo 4: Πληροφορίες για το enchantment system του Sorceress class

*
Η ανάπτυξη του Diablo 4 συνεχίζεται και πότε, πότε η Blizzard προσφέρει νέες πληροφορίες για το παιχνίδι. Στο επίκεντρο του νεότερου update βρίσκεται το enchantment system του Sorceress class. Μέσω αυτού ο χαρακτήρας χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να βελτιώσει τα skills του.

Ουσιαστικά κάποια από τα ενεργά skills μετατρέπονται σε passive bonuses για τη βελτίωση και τροποποίηση των ικανοτήτων. Για παράδειγμα, όταν το Meteor skill είναι ενεργό ability, οι παίκτες επιλεγουν τον στόχο. Όταν όμως χρησιμοποιείται ως ως enchantment, οι στόχοι επιλέγονται τυχαία τη στιγμή που ο παίκτης πραγματοποιεί επίθεση.


Επιπλέον, δίνονται πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης του skill tree, με την Blizzard να υποστηρίζει ότι, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι, θα έχετε πρόσβαση στο 40% όλων των skills.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*