Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Diablo 4: Νέα διαρροή δείχνει ότι πάμε σε στιλ κοντά στο Diablo 2

*
Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της BlizzCon 2019 και έχουμε νέες διαρροές για το Diablo 4 που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εκεί. Όπως φαίνεται, leakers που έχει αποδειχτεί πως έχουν επαφές στο εσωτερικό της Blizzard αναφέρουν πως το Diablo 4 θα έχει αρκετό loot, θα είναι πιο «σκοτεινό» και σε ένα κόσμο γεμάτο καταστροφή και πτώματα. Ο παίκτης θα κληθεί να ταξιδέψει σε ερήμους, σπηλιές και κρύπτες αντιμετωπίζοντας ορδές εχθρών. Τα επίπεδα αυτά θα είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα του Diablo 3 και οι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλογα και άλλα mounts. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί 3 classes: Mage (που χρησιμοποιεί φωτιά, πάγο και κεραυνούς), Barbarian (σπαθιά, τσεκούρια κτλ) και Druid (κεραυνούς, αέρα και μεταμορφώσεις).

Τέλος, το Diablo 4 θα έχει ένα 4 player co-op mode. Περισσότερα σε μερικές ώρες. Μέχρι τότε, υπομονή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*