Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Director of development στη Retro Studios ο Dylan Jobe

*
Ο Dylan Jobe αποκάλυψε πως είναι ο νέος director of development της Retro Studios. Ο Jobe έγινε μέλος της ομάδας της Retro στις αρχές του 2020, ύστερα από περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ανάπτυξης video games, έχοντας δουλέψει για τίτλους όπως Doom, Twisted Metal: Black και Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Ήταν επίσης ο director του Warhawk, του PlayStation 3 exclusive που κυκλοφόρησε το 2007.

Ο Jobe είναι στο εξής υπεύθυνος για το πρόγραμμα του Metroid Prime 4, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον για το Nintendo Switch. Εκτός αυτού θα πραγματοποιεί και αξιολογήσεις απόδοσεις των μελών της ομάδας της Rare και θα αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων της εταιρείας με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητά τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*