Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double Discounts ξανά στο PlayStation Store

*
Τα Double Discounts επιστρέφουν στο PlayStation Store, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus να είναι οι "διπλά" οφελούμενοι, μιας και έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ΑΑΑ τίτλους με έκπτωση που φτάνει έως και το 70%.

Μεταξύ άλλων, στον κατάλογο των προσφορών θα βρείτε τα Red Dead Redemption 2, Mortal Kombat 11, Assassin's Creed Odyssey: DELUXE EDITION, Spyro Reignited Trilogy, Dead by Daylight Special Edition, The Crew 2- Gold Edition, Sid Meier's: Civilization VI, Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition, Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, Call of Duty WWII Digital Deluxe, RAGE 2, Knack 2, Borderlands 3 Deluxe Edition, Jak 3 και Shenmue III.


Για την πλήρη λίστα των τίτλων μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*